Zicht Op Nieuw

ZON geeft je een nieuwe frisse kijk op jezelf, anderen, je werk, relaties, situaties en problemen.
Het opent je blik en maakt je verantwoordelijk voor je eigen leven.
Je ontdekt je eigen richting en krijgt meer ‘feeling’ met jezelf, waardoor je nieuwe betekenis kunt geven aan het probleem en andere besluiten durft te maken.
Je herpakt jezelf en kan gaan groeien zodat je grip op je leven krijgt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Therapie is gericht op het behandelen, verwerken of accepteren van een stoornis of veranderingsproces. Het gaat een stukje verder dan coaching. Denk aan thema’s en ervaringen in je leven die ingrijpend zijn geweest en die je wilt verwerken of veranderen, zoals een trauma, depressie, overlijden, angststoornis off gedragsproblemen. Dit traject neemt meestal tussen de 5 en 10 sessies in beslag, afhankelijk van het verloop.
Lees meer
Coaching biedt je begeleiding en ondersteuning en richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden. Meestal is er een terugkerend thema in je leven waar je tegen aan loopt. Je oefent met nieuw gedrag en gaat op zelfonderzoek uit. Een sessie kan eenmalig zijn, om een thema te bespreken, of heeft een kort traject van bijvoorbeeld 3 tot 6 sessies.
Lees meer
Training, workshops of cursussen worden aangeboden op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld een artistieke workshop, een cursus over het enneagram, een training over communiceren of beeldhouwles. Dit wordt op aanvraag en in overleg aangeboden voor bedrijven of teams, maar ook voor jezelf en je vrienden.
Lees meer

Zicht Op Nieuw = ZON

De zon herrijst elke dag opnieuw boven onze horizon.
Hij brengt warmte, energie en positiviteit,
zodat er nieuw leven kan groeien.
Elke dag maakt hij zijn reis om de aarde,
verlicht onze weg en schijnt op wat we willen ontdekken.
Richt je blik naar binnen, laat nieuwe mogelijkheden
aan het licht komen en verruim je wereld.

Meest recente berichten