Training

Training 

Training, workshops of cursussen worden aangeboden op aanvraag en in overleg. Ik stem af op de wensen van een bedrijf, organisatie, vriendengroep of familie. Een training, workshop of cursus kan bijvoorbeeld ook gevolgd worden tijdens een uitje, op school of op een feest. Er zijn combinaties mogelijk van trainingen en er worden losse workshops of cursussen aangeboden.

Daarnaast geef ik artistieke workshops met een inzichtgevende touch.
Heb je hier interesse in? Neem contact met me op. 

Wanneer training, workshop of cursus?
Voorbeelden van trainingen:

  • Verzorgen van teambuilding om bijvoorbeeld meer zicht te krijgen op de individuen in het team, jullie krachten of problemen in de communicatie.
  • Individueel begeleiden van werknemers in hun functioneren op privé- of werkgebied. 
  • Werknemers een extra steuntje in de rug bieden om zich te kunnen ontwikkelen in het bedrijf.
  • Verzorgen van een creatief teamuitje met ‘inzichtgevende touch’.
  • Aanbieden van lessen of een gerichte module op scholen. Bijvoorbeeld beeldhouwles voor jeugdigen, een relevant thema op creatieve wijze uitwerken of een module over communicatie verzorgen.

Voorbeelden van een workshop of cursus:

  • Je wilt je creatief ontwikkelen.
  • Je wilt leren hoe je beeldend kunt vormgeven met boetseren, tekenen, steen of door te schilderen.
  • Je hebt interesse in een workshop beeldhouwen met of zonder een ‘inzichtgevende touch’.
  • Je wilt meer contact met je gevoelswereld en deze op beeldende wijze ontdekken.
  • Je organiseert een uitje met vrienden of familie en wilt iets creatiefs of symbolisch maken voor jullie groep.

Voorbeeld voor bedrijven, training of workshops
Je bent leidinggevende en je team loopt niet lekker, je wilt dat het team meer zicht krijgt op wat er speelt. De TA wordt ingezet om te kijken hoe de onderlinge communicatie verloopt tussen de teamleden. Een korte workshop kan de strategie van de TA duidelijk in beeld brengen. Er kan worden gekeken naar oude patronen en er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe besluiten waardoor het team een nieuwe start maakt.
Door met symbolen en kleur te werken, wordt er op speelse en artistieke wijze ontdekt wat de wensen van het team zijn. Er wordt een gezamenlijk teamsymbool of schilderij ontworpen. Teamleden zijn bezig met hun creatieve oplossingen in plaats van rationele gedachten die ervoor zorgen dat ze vastlopen.
Voor de verdieping van een volgende teammiddag kan er meer inzicht en begrip voor elkaar komen door te gaan werken met de verschillende teamrollen via het enneagram. Hierdoor weten de teamleden van elkaar waar ieder zijn specialisme en valkuilen liggen. Met een NLP-oefening wordt er gebrainstormd over succesvolle methoden in het werk of krijgen de teamleden de mogelijkheid zich te verplaatsen in de ander.

 

Meest recente berichten